27.07.2016 - 16:00
Alkaen 0 e!
DBTL 2016

TÄYDELLISEN UUDISTUNUT DOWN BY THE LAITURI -FESTIVAALI TURUSSA 27.-30.7.2016

Down By The Laituri -festivaali uudistuu täysin! Turussa vuosittain heinäkuun lopussa järjestettävän festivaalin uusi sijainti on Paavo Nurmen puiston Yläkenttä. Samalla DBTL saa uuden raikkaan ilmeen ja lippuluokkia on päivitetty aikaisemmista vuosista monipuolisempaan suuntaan. Kaiken lisäksi DBTL tuo festivaalien ajaksi Turkuun maailmalla suositun Dinner in the Sky -formaatin, Champagne in the Sky -muodossa.

DBTL TUO JÄLLEEN KERRAN TURKUUN SUOMEN KOVIMMAT ARTISTIT
Festivaalien avajaispäivä on aikaisempiin vuosiin verrattuna poikkeuksellinen; keskiviikkona 27. heinäkuuta festivaalitunnelma rakennetaan kaupungille ja DBTL laskeutuu ravintoloihin ja yökerhoihin. Torstaina avataan Paavo Nurmen puiston Yläkentän portit ja estradilla illan aikana rokkaavat Sanni, Kaija Koo, Popeda ja Eppu Normaali. Perjantaina yleisön eteen nousevat Roope Salminen & Koirat, Matti & Teppo, Menneisyyden Vangit, Ressu & Jussi ja Yö. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina esiintymisvuoron saavat Wake The Nations feat. Timo Pelander, Neljänsuora, Paula Koivuniemi, Juha Tapio ja Jari Sillanpää.

DBTL haluaa tarjota jokaiselle jotakin. Tänä vuonna festivaali esittelee yleisölle maksuttoman ja ikärajattoman alueen, jossa festivaalitunnelmaan pääsee ilman pääsylippua. Maksullisen alueen lippuluokkia on neljä - normaalilipusta aina mm. laadukkaan ruokailun ja yöruokailun sisältävään VIP-pakettiin asti. 

Järjestäjä: 

DBTL

DBTL

Sijainti

Paavo Nurmen puiston yläkenttä