11.03.2016 - 22:00
DANCETERIA & FADE presents HEIKKI L & TEMPER2 United Tour

DANCETERIA & FADE presents 
HEIKKI L & TEMPER2 United Tour

Pe 11.3.
The Monkey, Turku

HEIKKI L (Danceteria, Sony Music)
TEMPER2 (FADE, Playground Scandinavia)
CUT & SLICE (Floorluv)
FUTURAL

Kaksi maan tunnetuimpiin kuuluvaa elektronisen tanssimusiikin klubibrändiä DANCETERIA ja FADE yhdistävät voimansa ainutlaatuisen yhteiskiertueen muodossa! Samalla juhlistetaan kiertueen headlinereitten Suomen Housen kummisedän HEIKKI L:n ja festivaaleja ja klubeja viime vuodet isosti rokanneen TEMPER2:n yhteissinglen “UNITED” julkaisua!

Jo 11 vuoden ajan DANCETERIA on tuonut maahan maailman isoimpia House- musiikin nimiä, joista mainittakoon mm. Mark Knight, Stefano Noferini, Jay Lumen, Dyro, Deniz Koyu. Samoin pitkään eli nyt kuudetta vuodetta toimiva FADE on tunnettu tapahtumissaan näyttävistä videovisuaaleista, sekä huippuluokan  kotimaisista, sekä ulkomaisista House- ja Techno- vieraista.

Luvassa on siis parasta soundia Housen eri alalajeista aina Future Housesta Techiin ja Big Roomista Bass Houseen, isoja videovisuaaleja, dekoraatioita ja maan parasta klubifiilistä!

Tapahtumassa nähdään dekkien takana HEIKKI L, TEMPER2, Floorluv- klubistaan ja kovista julkaisuistaan tunnettu CUT & SLICE sekä paikallista kovaa osaamista näyttämässä DJ FUTURAL.

Nähdään tanssilattialla!

WE MAKE IT UNITED

www.facebook.com/djheikkil
www.facebook.com/temper2

Järjestäjä: 

The Monkey

The Monkey

Sijainti

The Monkey