13.01.2016 - 10:00
Contact & Career 2016

Contact & Career –rekrytointimessut ovat taas täällä!

Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille suunnatut Contact & Career -rekrytointimessut järjestetään ensi tammikuussa jo 29. kerran! Tapahtuma tuo saman katon alle useita eri alojen yrityksiä ja opiskelijoille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä luomaan kontakteja sekä kuulemaan työ- ja harjoittelupaikoista.

Contact & Career luo matalan kynnyksen päästä juttusille työnantajien kanssa ja saada tietoa myös itse rekrytointiprosessista – työnantajat osaavat itse kertoa parhaiten, millainen henkilö raivaa tiensä työhaastatteluun ja kenen hakemus hukkuu paperitulvaan. Entä onko CV:si kunnossa? CV–klinikan työelämän ammattilaiset vinkkaavat, kuinka hiot ansioluettelosi timanttiseen kuntoon. Samalla voit myös päivittää tuoreen kuvan hiottuun ansioluetteloosi CV-kuvapisteellämme.

Messujen teemana on tänä vuonna kansainvälisyys työnhaussa. Yhä useammat opiskelijat työllistyvät nykyään kansainvälisiin yrityksiin ja organisaatioihin, ja monissa kotimaisissakin yrityksissä työskentelykielenä on englanti. Messuilla on mukana monia kansainvälisesti vaikuttaneita puhujia, joilta voit saada inspiraatiota omien kv-kokemuksiesi kartuttamiseen. Muista myös tiedustella mukana olevilta yrityksiltä, miten kansainvälisyys näkyy heidän toiminnassaan!

Messupäivän ohjelma:
10 - 15 CV-klinikka ja CV-kuvapiste
10:15 Li Andersson: messujen avaus
11:00 Ilkka Kanerva: Kansainvälisyys - työelämän nykypäivä
12:00 Sami Laiho: Senior Technical Fellow - yrittäjänä ICT-alalla
14:15 AIESEC: Kansainvälistä työkokemusta opiskelijajärjestöstä

Lisätietoja messuista ja osallistuvista yrityksistä saat sivuilta http://www.contactcareer.com/ .

Muista myös seurata meitä somessa!
Facebook: https://www.facebook.com/contactcareer?fref=ts
Twitter: @contactcareer
Instagram: @contactcareer

https://www.facebook.com/events/615825875222848/

Järjestäjä: 

Contact & Career

Contact & Career