Aninkaisten keilahalli, alkaen 11€/tunti!

Aninkaisten keilahalli

Keilata voit niin pienemmässä kuin isommassakin porukassa. Mikä sen parempaa kuin varata kaveriporukalla rata tai pari ja tulla viihtymään hetkeksi ennen kaupungille suunnistamista tai voit varata koko hallin käyttöösi esimerkiksi opiskelijatapahtumiin! Hinnat Aninkaisilla on myös kuin tehdyt opiskelijoille. 

Aninkaisten keilahalli on yksi suomen vanhimpia ja on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1952! Hallissa on kahdeksan rataa joista neljästä löytyy nuorempien keilaajien avuksi suunnitellut bumperit, jotka pitävät pallon varmasti radalla. Kahvio/baari on varustettu B-oikeuksin joten juotavaa löytyy limuista viineihin, valikoimissa on myös pientä purtavaa ja makeisia. Hohtokeilaajat saavat myöskin osansa hallin ajasta ja hohtoa on keskiviikkona klo 19 alkaen, perjantaina ja lauantai iltoina aina kello 17 alkaen. Hohtokeilaajia hellitään aina parhaalla musiikilla ja mukavalla tunnelmalla.

Opiskelijatarjous

  • Arkisin ennen klo 16.00 11e
  • Arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin 14e
  • Kymppikortti 52e
  • Hohtokeilailu 20e
  • Kenkävuokra (opiskelijoille maksulliset vain hohdossa) 1,5e
  • HUOM! Hinnat ovat rata/tunti(58min) hintoja, eivät henkilöhintoja! Yhdelle radalle suositellaan 3-4 pelaajaa. Ratavuokran lisäksi peritään mahdollinen pelaajakohtainen kenkävuokra.

Kaada välillä muutakin kuin... kuppia.


Aninkaistenkatu 9, Turku
02 2503 503
Info@Aninkaistenkeilahalli.fi
 
Aukioloajat:
Ma, ti, to 12-20/21
Ke 12-21/22
Pe-la 12-22/23
Like this