26.04.2018 - 22:00
3€ jatkot
AMK-VappuSitsit 2018

AMK-Vappu is here again!

(English below.)

Kyllä, luit oikein. On taas aika juhlistaa tulevaa vappua mahtavalla tavalla, nimittäin TUOn VAPPUSITSEILLÄ ja VAPPUBILEILLÄ!

Tule mukaan vappuilemaan, syömään hyvin ja juomaan vielä paremmin! Mikä olisikaan parempi tapa juhlia vappua kuin sitseillä, joista ei menoa puutu! Jotkut sanovat, ettei vappu ole mitään ilman simaa ja munkkeja. Me sanomme, että vappu ei ole mitään ilman AMK-sitsejä ja bileitä!

Ovet sitseille aukeavat kello 18.00 ja sitsien jälkeen jatkamme juhlimista AMK-vappubileiden merkeissä! Omia juomia ei paikan päälle saa tuoda, mutta onneksi sitsijuomia voi ostaa edulliseen hintaan. Juomalippuja myydään ennen sitsien alkua paikan päällä.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 9.4.2018 kello 14.00 bailataan.fi -sivustolla. Viimeinen päivä ilmoittautumiselle on 19.4. Paikkoja on rajoitetusti, joten osta lippusi heti!

Jos sitsaaminen on vielä vierasta, niin ei hätää! VAPPUSITSEILLE ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin vanhat sitsikonkaritkin.
Mikäli VAPPUSITSIT jää tällä kertaa välistä, illan pimetessä juhlat jatkuvat VAPPUBILEIDEN merkeissä Night Club Marilynissä kello 22.00 alkaen. Jatkobileiden liput kustantavat 3 € ovelta ja nopeimmille on tietenkin luvassa huikean muikea haalarimerkki!

MITÄ: AMK-vappu, vappusitsit
MISSÄ: Marilyn
MILLOIN: 26.04. klo 18.00
MITÄ MAKSAA: alkoholillinen 15 € jäsen / 19 € ei jäsen
alkoholiton 12 € jäsen / 16 € ei jäsen
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit ja vappuaiheinen pukeutuminen
JATKOT: Marilyn kello 22.00 - lisätiedot täältä: https://bit.ly/2GLHiGJ

---

It's time to celebrate the First of May (Vappu), and best way to do that is to attend TUO's Vappu sitz!

If “sitz” is a completely foreign term for you, this is your chance to see what it’s all about!

Sitz are held in Finnish. Sitz start at 18.00 and after that we will continue the celebration with AMK-Vappu party! The sitz cost 15€ for members of TUO and 19€ for others (alcohol-free menu is 12€ for members and 16€ for others). The price includes the sitz, overall badge and entry to the after party. Remember, that you can't bring your own beverages, but you can buy affordable drinks at the party. Drink tickets can be bought before the sitz starts.

Ticket sale starts on monday 9.4. at 14.00 at bailataan.fi. Remember to create an account, if you don't already have one. Ticket sale is open until 19.4. There are only limited amount of tickets available, so be quick! If for some reason you're unable to participate on the sitz, you can join us at the after party, taking place at Night Club Marilyn at 22.00! Tickets to the after party cost 3€.

WHAT: Vappu sitz, AMK-Vappu party
WHERE: Night Club Marilyn
WHEN: 27.04. klo 18.00
PRICE: 15€ for members of TUO and 19€ for others (alcohol-free menu is 12€ for members and 16€ for others).
WHAT TO WEAR: Overalls and Vappu themed clothing
AFTER PARTY: Night Club Marilyn at 22.00

Järjestäjä: 

TUO

TUO

Sijainti

Night Club Marilyn