26.04.2016 - 15:00
3€/15€
Amazing Race Turku 2016

Amazing Race Turku

Kaipaatko elämääsi draamaa ja nopeita käänteitä? Olisiko hauska yhden päivän elämästäsi eläytyä tosi-tv meininkiin yhdessä kaverisi kanssa? Jos vastauksesi on kyllä ja todellakin kyllä, on vappuviikon vauhdikkaasti käyntiin polkaiseva Amazing Race Turku sinulle se place to be.
TuKY, TLKS ja LEX yhdessä rantauttavat tämän Hollywood-spektaakkelin Turkuun tiistaina 26.4. Ideana kisailussa on alkuperäisen TV-sarjan mukaisesti suunnistaa ryhmissä ympäri keväistä Turkua rasteilta saatujen vihjeiden avulla maaliin (ja jatkoille!).

Poikkitieteellisyyttä vaalien tarkoituksena on ilmoittautua mukaan parin kanssa ja lopulliset tiimit muodostetaan näin sotkemalla parit tiedekunnittain. Saat siis tukea ja turvaa ystävästäsi, mutta mukaan liittyy myös uusia tuttavuuksia; onko seurauksena the dream team vai koetaanko kilpailun amerikkalaisen kaiman mukaista draamaa jo alkumetreillä?

Ilmoittautumisen yhteydessä voit määrittää osallistutteko kisaan kultamitalin kiilto silmissä vai pelkästään hupailun ja hauskanpidon vuoksi. Näin tiimienmuodostuksessakin löydetään pareille täydelliset matchit!

Ilmoittautuminen pareittain ke 20.4 Lyytin kautta myöhemmin ilmoitettavan linkin kautta.

 
MITÄ: Amazing Race – Turku
MISSÄ: Turku
MILLOIN: 26.4
HINTA: 15€/pari
JATKOT: Showroomissa, 3€ ovelta, kisaajille sisältyy lipun hintaan
LIPUNMYYNTI ke 20.4 https://www.lyyti.fi/reg_2016/AmazingRaceTurku2016
Järjestäjä: 

TuKY & LEX & TLKS

TuKY & LEX & TLKS

Sijainti